Légiósok: Lovrencsicsnek még nincs ajánlata, de számít rá

Vágólapra másolva!
2016.02.18. 19:48
Lovrencsics Gergő szerződése a nyáron lejár, egyelőre nem állapodott meg a hosszabbításról a Lech Poznannal, de ez nem jelenti azt, hogy elválnak útjaik – többek között erről szól az interjú, amelyet a lengyel Interia készített a magyar labdarúgóval.

„Már egyeztettünk, vannak elképzelések, meglátjuk, mi sül ki belőlük. Egyelőre nincs konkrét ajánlatom a Lechtől, de azt mondták, előbb-utóbb megkapom, úgyhogy várok” – idézi a lengyel honlap Lovrencsics Gergőt.

Az újságíró megemlíti, hogy Lovrencsicsnek több szerep jutott a magyar válogatott norvégok elleni sikeres Eb-pótselejtezőjén, mint a lengyel ligában sztárokhoz méltó teljesítményt nyújtó Nikolics Nemanjának (utóbbi végigkispadozta a két meccset), csakhogy a klubbeli mérleg finoman fogalmazva a Legia gólgyárosa felé billen – Lovrencsics csak két gólpasszt tud felmutatni ebben az idényben.

„Három évvel ezelőtt, amikor a Lechbe érkeztem, jól játszottam, gólokat szereztem, de aztán tavaly többször is sérülés akadályozott. Az a helyzet, hogy mostanában többet kell védekeznem, kevesebbszer nyílik előttem gólszerzési lehetőség. De azért minden meccsen akad egy-kettő, és mindig azzal a reménnyel megyek fel a pályára, hogy betalálok vagy gólpasszt adok” – folytatta a magyar játékos.

Lovrencsics hangsúlyozta: örül, hogy sokszor befér a kezdő tizenegybe, és hogy a szezon közben kinevezett új vezetőedző, Jan Urban jó hangulatot teremtett az öltözőben, s a csapat a rossz rajt után magára talált.

Ami a szerződéshosszabbítást illeti, a lap felidézi: Piotr Rutkowski, a klub alelnöke is beszélt az egyeztetésekről, de a vezetők még kivárnak, arra számítván, hogy a magyar játékos teljesítménye tovább javul a következő hetekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik