Légiósok: kínai megfigyelő is látta Nikolics hétvégi dupláját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.18. 14:19
A legia.sport.pl arról számolt be, hogy kínai klub által delegált megfigyelő is ott volt a lengyel Legia hétvégi bajnokiján, hogy személyesen győződjön meg Nikolics Nemanja képességéről és formájáról. Amint arról beszámoltunk: a magyar válogatott támadó két góllal vette ki részét a Jagiellonia elleni hazai sikerből (4–0).

A klub részéről megerősítették a lap információját, ám annyi kiegészítést hozzáfűztek: Nikolicsot nemcsak kínai klubtól figyelték, de az érdeklődés sem új keletű, hiszen az már hetek óta megszokott.

Amint arról a napokban lengyel forrásokra hivatkozva beszámolhattunk: a 28 éves támadóért hétmillió eurót sem sajnálna egy kínai klub, míg Olaszországban konkrétan megemlítettek a Sanghaj SIPG 10 millió eurós ajánlatát. Már az előbbi is bőven lengyelországi rekordeladást jelentene.

Nikolics fenntartja, hogy a nyárig nem váltana, és eddig a Legiához sem futott be visszautasíthatatlan ajánlat. Utóbbit erősítette meg a játékos menedzsere, Filipovics Vladan, aki úgy fogalmazott: azért van esély a szerződésre. Kínában az átigazolási piac még egy hétig nyitva van.

Korábban már hírt adtunk a Hamburg januári megkeresésről is, a Nemzeti Sport Online-on akkor négymilliós ajánlatról számolhattunk be, a legia.sport.pl most körülbelül 3.5 millió euróról írt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik