Légiósok: Hullák vagyunk... És még messze a vége – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.17. 08:09
A Legia Warszawa labdarúgócsapatát erősítő Nikolics Nemanja továbbra is keményen dolgozik azért, hogy sikeres legyen a varsói csapattal. A lengyel bajnokság góllövőlistáját vezető támadó Máltán edzőtáborozik csapatával.

„Hullák vagyunk... És még messze a vége. Napi két gyilkos edzés, és ez megy egészen 22-ig. Aztán kapunk 4 nap pihenőt Varsóban, majd jövünk vissza Máltára a második etapra...” – írta Nikolics a Facebook-oldalán.Nikolics a Facebook-oldalán.

A támadó a közösségi fórumon keresztül egyébként gratulált az Év labdarúgójává választott Király Gábornak, és elnézést kért, amiért az edzőtábor miatt nem tudott ott lenni az Év Sportolója Gálán.

„Szeretnék gratulálni minden győztesnek, minden jelöltnek, és köszönetet mondani azoknak a szakíróknak, akik szavaztam rám. Sok sikert minden magyar sportolónak a 2016-os évre, és örülök, hogy a futball újra ilyen fókuszba került!” – tette hozzá Nikolics.

Korábbi hírünk szerint Nikolicsért 4 millió eurót sem sajnálna a német Hamburg, a lengyel szurkolók azonban inkább megtartanák a magyar válogatott csatárt, aki 21 forduló alatt 21 gólt szerzett a bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik