Légiósok: Még édessé tehetjük ezt a vereséget – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 09:56
Sorozatban másodszor szenvedett vereséget a lengyel labdarúgó-bajnokságban a Legia Warszawa. A fővárosiaknál hiába talált be újra a nyáron a Videotontól érkező Nikolics Nemanja, aki továbbra is vezeti a góllövőlistát, csapata 2–1-re kikapott otthon a Korona Kielcétől. A magyar válogatott játékos a meccs után egyértelműen utalt rá, jelenleg nem a bajnokság élvezi a prioritást számukra.

„Az első félidőben nem nyújtottunk jó teljesítményt. Igaz, hogy inkább nálunk volt a labda, de a fölényünket nem tudtuk átfordítani helyzetekbe. A szünet után beállt Aleksandar Prijovic és Guilherme, ami megváltoztatta a meccset. Végül gólt is tudtunk szerezni, de a kapust csak egyszer sikerült mattolni. A kihagyott helyzetek és a hibák ezúttal sokba kerültek” – idézi Nikolics szavait a sport.pl.

„Hosszú még a bajnokság, túltehetjük magunkat ezen a meccsen. Nem jönnek jól az ilyen mérkőzések, de őszintén be kell vallanunk, hogy a szezon kezdetén a legfőbb célunk, hogy bekerüljünk az Európa-liga csoportkörébe. Közel vagyunk hozzá, és remélem, hogy csütörtökön megtesszük az utolsó lépést, ami édessé tenné a mostani vereséget is” – nyilatkozta az NB I legutóbbi gólkirálya.

Az Európa-liga utolsó selejtezőkörének első mérkőzésén a Legia 1–0-ra nyert az ukrán Zorja vendégeként, a visszavágót csütörtök este rendezik Varsóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik