Légiósok: Holman nem hős, most már a bajnokságban lőne gólt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.12. 14:14
Mint beszámoltunk róla, Holman Dávid két góljával a Lech Poznan legyőzte a Olimpia Grudziadzot a labdarúgó Lengyel Kupában a 16 közé jutásért vívott mérkőzésen. A találkozó után a légiós elmondta, szeretne a bajnokságban is minél előbb lehetőséghez jutni.

„Nem vagyok hős, ez a csapat érdeme. Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de az egész csapat kiválóan küzdött – mondta Holman a Lech Tv-nek. – Remélem, most már a bajnokikon is gólokat lőhetek. Természetesen örülök neki, hogy most betaláltam, de még boldogabb lennék, ha az élvonalban dupláznék.” Holman a Lech Tv-nek. – Remélem, most már a bajnokikon is gólokat lőhetek. Természetesen örülök neki, hogy most betaláltam, de még boldogabb lennék, ha az élvonalban dupláznék.”

A Lech Poznan a Videotonnal csap össze az Európa-ligában, és a támadó örülne neki, ha a magyarországi mérkőzésen szerephez jutna.

„Sok kiváló futballista van a posztomon, ám ha lehetőséghez jutok, igyekszem élni vele. Természetesen abban is bízom, hogy a Videoton ellen játszhatok, hiszen Magyarország a hazám, nagyon boldog lennék, ha pályára léphetnék Székesfehérváron.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik