Légiósok: Gólt akarok szerezni, de... - Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 19:19
A Nikolics Nemanját soraiban tudó Legia Warszawa az ukrán Zorja Luhanszk vendége lesz csütörtökön, a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének rájátszásában. A párharc első felvonása előtt a magyar válogatott támadó elmondta: gólt akar lőni, de fontosabb, hogy jó eredményt érjenek el a visszavágóra.

„Természetesen be akarok találni, de a legfontosabb, hogy a csapatnak jól menjen a játék – idézi a legia.net Nikolics Nemanját, a Legia magyar válogatott támadóját. – Nem szabad elfelejteni, hogy ez egy oda-vissza vágós párharc, azért utazunk Ukrajnába, hogy kedvező eredménnyel térjünk vissza. A Zorja nagyon jó csapat, de mi is jó formában vagyunk. A szezon elején nagyon magas színvonalon futballoztunk, most ismét erre lesz szükségünk. A párharc első meccsén nem dől el semmi, a visszavágón mellettünk lesz a fantasztikus közönségünk, ami nagy segítség lesz.”Nikolics Nemanját, a Legia magyar válogatott támadóját. – Nem szabad elfelejteni, hogy ez egy oda-vissza vágós párharc, azért utazunk Ukrajnába, hogy kedvező eredménnyel térjünk vissza. A Zorja nagyon jó csapat, de mi is jó formában vagyunk. A szezon elején nagyon magas színvonalon futballoztunk, most ismét erre lesz szükségünk. A párharc első meccsén nem dől el semmi, a visszavágón mellettünk lesz a fantasztikus közönségünk, ami nagy segítség lesz.”

„Kielemeztük az ukránok játékát, tudjuk, mivel lehet megfogni őket. Jó hangulatban, magabiztosan készülünk a találkozóra. A Zorja fiatal, dinamikus csapat, sok játékosa van kölcsönben a Sahtartól és a Dinamo Kijevtől, az ukrán liga harmadik legjobb együttese. De nem ijedünk meg, hiszünk magunkban, mindenki nagyon elszánt, hogy sikerül kiharcolnunk a csoportkörbe jutást” – tette hozzá Nikolics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik