Bundesliga: volt edzője viheti Stiebert, a leírás pont rá passzol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.25. 16:08
null
Stieber Zoltán a Fürthnél Kramer edző kulcsjátékosa volt (Fotó: Reuters, archív)
A Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ) és a Rheinische Post (RP) szerint a Fortuna Düsseldorf csapatához igazolhat Stieber Zoltán, az élvonalban szereplő Hamburger SV magyar válogatott labdarúgója.

 

A négy forduló után a német második liga 17. helyén álló, 2012–13-ban még az élvonalban szereplő Fortuna Düsseldorf edzője Frank Kramer, aki a Greuther Fürthnél már dolgozott együtt Stieberrel – méghozzá igen sikeresen.

A WAZ és az RP szerint Kramer kívánságlistáján a HSV két játékosa, a középső középpályás, Kerem Demirbay és a támadó középpályás, Stieber szerepel. A Rheinische Post saját információira hivatkozva azt írja, a Düsseldorf olyan játékossal áll tárgyalásban, aki már dolgozott korábban együtt Kramer edzővel, és jelenleg parkolópályára került élvonalbeli klubjában – ez a leírás tökéletesen Stieberre illik. A regionális lap szerint a probléma Stieber fizetésével van – nagyjából 1.2 millió eurót keres évente, ez pedig túl magas lehet a Düsseldorfnak.

A magyar légiós a Hamburger Abendblattnak azt mondta, maradni szeretne a HSV-nál, amelyben az első két bajnoki fordulóban nem kapott játéklehetőséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik