Lech: Holman, Kádár és Djoum nem megfelelő erősítés?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 12:42
A Lech Poznan a második helyen áll a lengyel labdarúgó-bajnokságban és bejutott a Lengyel Kupa döntőjébe, vagyis nem szerepel rosszul, lévén szó azonban Lengyelország egyik legtehetősebb klubjáról, a helyi sajtó mindig a maximumot várja tőle – most például a téli igazolások miatt kritizálja.

„Arnaud Djoum, Holman Dávid, Kádár Tamás: ezek a játékosok érkeztek a téli átigazolási időszakban, és eddig nem játszottak jelentős szerepet. Egyelőre az is gondot okoz számukra, hogy kiharcolják helyüket a kezdőcsapatban” – írja a közelmúlt átigazolásait kritizáló honlapok egyike, a Sportowe Fakty, hozzátéve, hogy az említett hármasból eddig a két magyar egyike, Kádár játszotta a legtöbbet, igaz, bajnokin még nem volt kezdő, szemben Djoummal, akit viszont kiállítottak...

„Télen belefogtunk a csapat átformálásába, bizonyos sikereket el is értünk, de nyáron folytatni kell a munkát – idézi a honlap Maciej Skorza vezetőedzőt. – Mindenképpen további erősítésre van szükségünk, és a megfigyelőink teljes erőbedobással dolgoznak is ezen. Mivel reményeink szerint indulunk valamelyik európai kupában, nem lesz sok időnk új játékosok beépítésére, úgyhogy olyanokat keresünk, akik azonnal kiaknázható minőséget képviselnek.”

A Lovrencsics Gergő személyében egy harmadik magyart is foglalkoztató Lech tavasszal négy-négy győzelmet és döntetlent, valamint egy vereséget elkönyvelve, a Legiától négypontnyi lemaradással áll a bajnoki tabella második helyén, és a kupában is a varsóiak a legnagyobb ellenfelei – e két csapat vívja majd a döntőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik