Légiósok: Dzsudzsák csak decembertől lesz szabadügynök

Vágólapra másolva!
2015.02.18. 12:12
Bár az orosz Szport-Ekszpressz a héten megjelent összeállításában Dzsudzsák Balázst is besorolta a legértékesebb, nyáron lejáró szerződésű futballisták közé (a 6. helyre tette), a Dinamo szélsőjét képviselő Stars and Friends menedzserirodánál érdeklődésünkre közölték, a magyar labdarúgót 2015 decemberéig köti megállapodás a moszkvai klubhoz.

A Szport-Ekszpressz héten megjelent összeállítása azt sugallta, hogy Dzsudzsák korábbi szerződése megváltozott, és már nyáron szabadon távozhat a Dinamo Moszkvától, ám ügynökségénél közölték, nincs változás.A Szport-Ekszpressz héten megjelent összeállítása azt sugallta, hogy Dzsudzsák korábbi szerződése megváltozott, és már nyáron szabadon távozhat a Dinamo Moszkvától, ám ügynökségénél közölték, nincs változás.

A szélsőt képviselő Stars and Friends menedzserirodától azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a válogatott játékost továbbra is 2015 decemberéig köti a kontraktusa a Dinamóhoz.

Ettől függetlenül Dzsudzsák besorolható az esztendő legértékesebb lejáró szerződésű játékosai közé, de csak a naptári évet figyelembe véve, a jelenlegi szezon végén ugyanis még kérhet érte pénzt az orosz klub.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik