Légiósok: A Lech Poznan sztárja szeretnék lenni - Holman

Vágólapra másolva!
2015.01.24. 01:07
A Ferencváros által a Lech Poznannak kölcsönadott Holman Dávid első benyomásairól, a céljairól és magyar csapattársáról, Lovrencsics Gergőről nyilatkozott az egyik lengyel internetes honlapnak. A magyar korosztályos válogatott támadó leszögezte, szeretné, ha a közvélemény a poznani együttes sztárjaként beszélne róla.

„A klub alkalmazottai nagyon kedvesen fogadtak. Jól vagyok, erőt vettem magamon, minden rendben van” – jelentette ki Holman, majd szót ejtett célkitűzéseiről.

„A Lech Poznan sztárja szeretnék lenni, de előbb rendszeres játéklehetőséghez kell jutnom. Ahhoz, hogy meghatározó játékosává váljak a csapatnak, pályára kell lépnem a bajnoki meccseken. Csak ezek után gondolhatok arra, hogy az együttes klasszisa legyek. Mindenekelőtt azonban szeretnék százszázalékos állapotba kerülni, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő” – mondta a Ferencváros kölcsönjátékosa.

„Időbe telik, mire megtanulom a lengyel nyelvet, de a kommunikációval nincs gond. A csapattársak sokat segítenek, nagyon rendesek velem. A beilleszkedésemben Lovrencsics Gergő rengeteget segített, természetesen a legjobb kapcsolatot is vele ápolom. Segítőkész, tudom, hogy számíthatok rá” – tette hozzá Holman a poznan.sport.pl kérdésére válaszolva.

A 21 esztendős támadó – akire a Lech Poznan vezetőedzője egy német szakkifejezést használt – mosolyogva megjegyezte, néhány szót már beszél lengyelül, de tudásával egyelőre nem áll a kamerák elé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik