Dinamo: állítólag 10-12 milliót akartak értem - Dzsudzsák

Vágólapra másolva!
2013.08.14. 08:50
A magyar válogatott szélsője, Dzsudzsák Balázs a nemzeti csapat mai, Csehország elleni felkészülési meccse előtt saját pályafutásáról is beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjúban. A Dinamo futballistája elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy Moszkvában maradt.

„Ugyan már! Azért, mert egyszer korábban kikotyogtam, hogy nem minden szuper az orosz fővárosban? Egyáltalán nem bánom, hogy maradtam” – válaszolta Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak arra a kérdésre, hogy csalódott-e, amiért nem tudott eligazolni Oroszországból.

„Most nyáron is szárnyra keltek pletykák az átigazolásommal kapcsolatban, hallottam, hogy vittek volna nyolc-kilencmillió euróért, de a Dinamo minimum tízet-tizenkettőt akar értem. Nem foglalkoztam ezekkel a találgatásokkal, egyik sem vonta el a figyelmemet. A várost megszoktam, a csapat jó, az edzőmmel, Dan Petrescuval pedig mondhatni tökéletes a kapcsolatom. Legutóbb talán Eindhovenben volt ilyen nagyszerű a viszonyom Fred Ruttennel" – tette hozzá a középpályás, aki azt is hangsúlyozta, hogy bár a nyáron erősödött a Dinamo, továbbra is biztos helye van a csapatban.

DZSUDZSÁK BALÁZS A CSEHEK ELLENI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉSRŐL, ILLETVE AZ ŐSZI, BUKARESTI VB-SELEJTEZŐRŐL IS BESZÉL A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN MEGJELENT INTERJÚBAN, AMELYET DIGITÁLIS FORMÁBAN IS ELOLVASHAT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik