Légióssors: Ismét elvállalnám a tizenegyest - Huszti

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.27. 15:11
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannover magyar légiósa, Huszti Szabolcs a haz.de-nek adott nyilatkozatában elmondta, ismét elvállalná a tizenegyesrúgást, ha úgy alakul.
Mint ismert,Mint ismert, a 30 éves, védőként és középpályásként is bevethető játékos az előző idényben a Hamburg elleni büntetőrúgás közben szenvedett combizomszakadást, amelynek következtében az idény hátralévő részét ki kellett hagynia.

Az edzéseket futballra éhesen kezdte már el, elmondása szerint sérülése után nagyon motivált, leginkább a labdás edzéseket szereti, de a labda nélkülivel sincs gondja.

„A felkészülés során már értékesítettem két tizenegyest. Hogyha a büntetőnél megsérülsz, nem kerülhetted volna el amúgy sem, úgyhogy legközelebb is a labda mögé állnék. Pechesen megcsúsztam a HSV ellen, a fű nem volt a legjobb” – mondta Huszti.

A légiós az oldal kérdésére ismét megerősítette a Nemzeti Sportnak már korábban elmondottakat, mely szerint, ha a csapata is jól járna az eladásával, megfelelő ajánlat esetén továbbállna Hannoverből.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik