Légiósok: Dzsudzsák előrelépne, de nem mindenáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.28. 09:14
Dzsudzsák Balázs vezérletével a Dinamo Moszkva megverte a Mordovija Szaranszkot (3–1), s már a negyedik helyen áll. A csapat tizenegy mérkőzés óta veretlen a bajnokságban, a magyar szélső pedig egyre jobban élvezi a játékot.

– Jöhet a megérdemelt pihenő?
– Ahogy mondja – válaszolta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsője a Mordovija Szaranszk elleni siker után. – Sok mérkőzést játszottunk az elmúlt időszakban, ezért a vezetőedzőnk, Dan Petrescu elengedett minket néhány napra. Kedden kell visszamennem Moszkvába, addig Magyarországon regenerálódom. – Jöhet a megérdemelt pihenő?
– Ahogy mondja – válaszolta a Nemzeti Sportnak Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsője a Mordovija Szaranszk elleni siker után. – Sok mérkőzést játszottunk az elmúlt időszakban, ezért a vezetőedzőnk, Dan Petrescu elengedett minket néhány napra. Kedden kell visszamennem Moszkvába, addig Magyarországon regenerálódom.

– Jó hangulatban térhet haza.
– Fontos mérkőzést nyertünk meg. Bár kieső helyen áll a Mordovija, ezek a mérkőzések a legnehezebbek, s megmutattuk, a kötelező találkozókat is meg tudjuk nyerni. Így van igazán értéke az Anzsi elleni múlt heti, idegenbeli döntetlennek.

– A nyáron lesz más programja is a pihenés mellett?
– Értem a célzást. Nem tudom, mit hoz a jövő, de idővel szeretnék előrelépni. Ugyanakkor nem mindenáron, mert ahogy mondtam, remekül érzem magam Moszkvában. Igaz, a csúcsforgalommal továbbra sem barátkoztam meg.

 

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MILYEN CÉLT TŰZÖTT KI A DINAMO MOSZKVA ERRE A SZEZONRA ÉS HOGY ÉLVEZI-E A FUTBALLT OROSZORSZÁGBAN DZSUDZSÁK BALÁZS, KERESSE A VASÁRNAPI NEMZETI SPORTOT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik