Fürth: megjött Stieber étvágya, a derbin is gólt szerezne

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 11:53
A Greuther Fürth eddig mindössze egy pontot szerzett hazai pályán a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2012–2013-as kiírásában. Stieber Zoltán, a csapat magyar légiósa szerint szombaton megtörik az átok, és megszerzi első győzelmét saját közönsége előtt az együttes.

„Csodálatos érzés a Bundesligában gólt szerezni” – nyilatkozta a Bildnek Stieber Zoltán. A magyar légiósnak a csapat legutóbbi öt meccsén háromszor is kijutott ebből az érzésből, s szombaton, a Nürnberg elleni derbin („Frankenderby”) tovább gyarapítaná találatainak számát.Stieber Zoltán. A magyar légiósnak a csapat legutóbbi öt meccsén háromszor is kijutott ebből az érzésből, s szombaton, a Nürnberg elleni derbin („Frankenderby”) tovább gyarapítaná találatainak számát.

„Szombaton a három pont Fürthben marad” – tette hozzá bizakodva a magyar szélső, akinek véleményét csapattársa, Lasse Sobiech is osztotta.

A Nürnberg és a Fürth eddig 254-szer csapott össze: előbbi 137-szer győzött, utóbbi csak 46-szor. Stieberéknek nagy szükségük van a pontokra, hiszen 12 forduló után hét ponttal utolsó előttiek a tabellán, riválisuk, a Nürnberg 12 pontot gyűjtött eddig.

A Fürth az eddigi hat hazai élvonalbeli bajnoki mérkőzéséből ötöt elveszített, míg a Werder Bremen ellen döntetlent (1–1) játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik