Anglia: jól védett a magyar kapus, tovább tart a jó széria

2012.09.08. 18:18
Gróf Dávid csapata, a Walsall szombaton folytatta jó sorozatát az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában, Kovács János klubja, az ötödik ligás Luton Town azonban váratlanul súlyos vereséget szenvedett.

A harmadosztály (League One) 5. fordulójában a Walsall a tabellán több pozícióval előtte helyezkedő Milton Keynes Donst fogadta, és Dean Holdennek a 17. percben lőtt góljával 1–0-ra győzött. A hazaiak magyar kapusa, Gróf Dávid több fontos védéssel járult hozzá ahhoz, hogy az eredmény a későbbiekben ne változzon. A nyitányon elszenvedett vereség óta a Walsall veretlen, az azóta lejátszott négy mérkőzésen nyolc pontot gyűjtött, és felkapaszkodott a tabella első felébe – pillanatnyilag a kilencedik helyen áll.Gróf Dávid több fontos védéssel járult hozzá ahhoz, hogy az eredmény a későbbiekben ne változzon. A nyitányon elszenvedett vereség óta a Walsall veretlen, az azóta lejátszott négy mérkőzésen nyolc pontot gyűjtött, és felkapaszkodott a tabella első felébe – pillanatnyilag a kilencedik helyen áll.

Az ötödosztály (Conference National) nyolcadik fordulójában Kovács János csapata, a Luton Town hárommeccses győzelmi sorozattal a háta mögött érkezett az alsóházban állomásozó Alfreton Townhoz, és szinte azonnal a kezdés után gólt kapott. A szünetben Kovácsot lecserélték, de a tendencia nem változott, a hazaiak újabb gólja révén a vége 0–3 – a Hatters március óta nem szenvedett ilyen súlyos vereséget. Kovácsék a második helyről az ötödikre csúsztak vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik