Zenit: Nem értettem, mit mondanak, úgyhogy ellőttem én - Huszti

Vágólapra másolva!
2011.03.04. 11:05
Huszti Szabolcs, az orosz labdarúgó-bajnokságban címvédő Zenit magyar középpályása a hétvégi Szuperkupa-mérkőzés mellett arról is beszélt a szentpétervári klub rádiójának, milyen előzmények után lőtte el és be a tizenegyest az Anzsi ellen kedden 3–2-re megnyert Orosz Kupa-nyolcaddöntőben.

„Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést a sok kihagyott helyzettel, de nézzük a jó oldalát a történteknek, az idegenben szerzett három gólt és a továbbjutást" – mondta a magyar játékos, aki a 12. percben tizenegyesből megszerezte a vezetést.

„Furcsa szituáció volt – idézte fel Huszti a büntetőt. – Az első gondolatom az volt, hogy felveszem a labdát, és lövöm én, de aztán úgy érzékeltem, hogy Lazovics akarja lőni. Odébb sétáltam, ám amikor visszanéztem, láttam, hogy Lazovics ís így tesz, és Lukoviccsal beszélget. Őszintén szólva nem értettem, mit mondanak, mindenesetre úgy döntöttem, ha Danko nem lövi, elvégzem én a tizenegyest. Amúgy sohasem vetélkedünk azért, ki legyen a lövő, a lényeg, hogy a labda bemenjen. Szerencsére most is jól alakult minden."

A magyar középpályást megkérdezték arról is, mit vár a CSZKA Moszkva elleni vasárnapi Szuperkupa-mérkőzéstől:

„Nem hiszem, hogy a CSZKA erősebb lenne nálunk, az ellenkezőjét mindenesetre bizonyítania kell a játéktéren. Tavaly mi nyertük meg a bajnokságot és a kupát is, versenyben vagyunk az Európa-ligában, remélem, vasárnapi teljesítményünkkel igazolni tudjuk, hogy most nekünk kedveznek az erőviszonyok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik