Zenit: Ez is kemény volt, de a tavalyi még inkább - Huszti Szabolcs

Vágólapra másolva!
2011.02.15. 11:19
Huszti Szabolcs, a Zenit magyar labdarúgója különösen a tengerparti erőnléti gyakorlatokat érezte embert próbálónak, ezzel együtt az idei négyhetes felkészülést könnyebbnek véli, mint amilyen a tavalyi volt – derül ki az orosz bajnokcsapat honlapján közölt rövid interjúból.

„Nem mondom, hogy az idei könnyű volt, de őszintén szólva az egy évvel ezelőtti felkészülésünket keményebbnek tartottam – idézi a honlap Huszti Szabolcsot. – Tavaly tavasszal már nem voltunk versenyben az európai kupákban, így még tovább tartott a felkészülés. Most szerencsére máris alkalmunk nyílik mérkőzést játszani, már alig várjuk!"

Huszti elmondta: nem sokat tud a Young Boysról, a csütörtöki Európa-liga-ellenfélről, és bár nem felejti el, hogy a svájciak a BL-selejtező egyik találkozóján megkeserítették a Tottenham dolgát, az egymás elleni párharc esélyesének saját együttesét tartja.

„A csoportkörben mind a tizennyolc pontot megszereztük, az idegenbeli kezdés előnyös a számunkra, és az sem okozhat gondot, hogy műfüves pályán lesz a meccs, hiszen ilyesmiben is van gyakorlatunk" – sorolta a csapata mellett szóló tényezőket a magyar játékos.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik