Zenit: Huszti az edzőtáborban meggyőzte a vezetőket, de ettől még távozhat

Vágólapra másolva!
2011.01.28. 12:06
Hétfőn beszámoltunk róla, hogy Huszti Szabolcs a több játéklehetőség reményében távozna az orosz bajnok Zenittől. A szentpétervári labdarúgóklubnál azonban elégedettek a szélsőnek a dubai edzőtáborban nyújtott teljesítményével, ezért nem zárható ki, hogy mégsem vált csapatot.

„A Zenit dubai edzőtáborozása során nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott Huszti Szabolcs. A héten beszéltem a klub sportigazgatójával, aki elmondta, mind a hozzáállásával, mind az edzésmunkájával elégedettek" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a futballista menedzsere, Filipovics Vladan.

A játékosügynök hétfőn még a középpályás távozását valószínűsítette, ám azóta Huszti csapata egyik legjobbja volt a szaúdi al-Hilal elleni felkészülési mérkőzésen (1–1), gólt is szerzett, és a jelek szerint az edzéseken is meggyőző teljesítményt nyújtott. Filipovics szerint azonban ez még nem jelenti, hogy biztosan marad az orosz együttesnél.

„A Zenitnél sosem mondták, hogy nincs szükségük Szabolcsra, sem Luciano Spalletti vezetőedző, sem más. Ugyanakkor a játékos és én is azt szeretném, ha állandó lehetőséget kapna. Problémát jelent, hogy az oroszok még februárban is tudnak igazolni, tehát ha az európai piac zárásáig, január 31-ig nem is vesznek új játékost Szabolcs posztjára, később még vehetnek. Ezért egyelőre nem tudom kizárni a távozás lehetőségét, de korábban is volt már olyan ajánlat, amelyre nemet mondtak a Zenitnél, és könnyen lehet, hogy az edzőtáborban nyújtott teljesítménye után továbbra is megtartanák" – tette hozzá a játékosügynök.     

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik