Priskin: Taarabttal jó párost alkotunk

Vágólapra másolva!
2010.03.29. 11:12
null
Prsikinnek jól ment a játék a Preston ellen (Foto: Action Images)
Priskin Tamás szombaton csapata hőse volt, ő szerezte ugyanis a QPR egyenlítő találatát a Preston ellen idegenben, így hiába vezetett már 2–0-ra is a hazai csapat, végül csak egy ponttal gazdagodott. A magyar légiós remekül értette meg magát a pályán Adel Taarabttal, és elmondta, a továbbiakban is szívesen játszana együtt a marokkói támadóval.

 Adel Taarabt Priskin Tamáshoz hasonlóan kölcsönben szerepel a QPR-nél. A Tottenham együttesétől érkezett, míg a magyar légiós az ­Ipswichből. A marokkói játékos nagyszerűen játszott a Preston ellen, gólpasszt adott Peter Ramagenek, majd Priskin Tamás találatánál is előkészítő szerepben tűnt fel.

Priskin is elégedetten nyilatkozott a találkozó után: „Élvezem a játékot a QPR-ben, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Szeretnék még több gólt lőni ebben az idényben. Jó lenne, ha itt maradhatnék a klubnál a következő szezonra is, és együtt játszhatnék Taarabttal, aki remek játékos."

A marokkóit nemcsak csapattársai, hanem az ellenfél játékosai is dicsőítették.

„Mindenki láthatja, mennyire tehetséges. Emlékszem, a meccsen volt olyan pillanat, amikor azt gondoltam, hűha, ez aztán igazán nagyszerű lövés volt Taarabttól. Egyszerűen nem tudtuk megállítani" – mondta Jones, a Preston kapusa.

Priskin Tamás a 66. percben egyenlített a Preston ellen 2–2-re végződő találkozón.

PRISKIN GÓLJA 0:22-nél
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik