Norvégia: Kovács Péter góljával győzött az Odd Grenland

Vágólapra másolva!
2009.08.23. 19:59
Címkék
Kovács Péter 42. percben szerzett góljával győzött az Odd Grenland a Tromsö ellen a norvég labdarúgó-élvonal 22. fordulójában.
A magyar csatár Ramovic remek előkészítése után talált be fejjel. Ez volt Kovács 11. gólja a bajnokságban, amellyel holtversenyben a második helyen áll a góllövőlistán. Az újonc Odd tartja európai kupaszereplést ígérő harmadik helyét.

„Kovács rendkívül fontos láncszeme a csapatunknak, támadásban és védekezésben egyaránt. Azt hiszem, külön motivációt jelent neki, hogy sokan elkönyvelték másodosztályú játékosnak, aki csak az Adeccoligában tudja ontani a gólokat. Rendkívül keményen edzett egész évben, nagyon örülök, hogy ilyen jól megy neki" - nyilatkozta Dag-Eilev Fagermö, az Odd trénere.

„Fontos volt, hogy ma is betaláljak, jót tesz az önbizalmam szempontjából, ráadásul volt csapatom ellen szereztem gólt. Jó az edzői stáb és a csapat is, sokat köszönhetek nekik, az is segít, hogy 30 évesen már nagyobb rutinom van a kapu előtt. Jostein Flo mondta egyszer nekem, hogy merjek hibázni, ne görcsöljek, ha kihagyok egy helyzetet, és ez egy nagyon jó tanács volt" - mondta a magyar csatár.

Odd Grenland–Tromsö 1–0, Kovács gólja 2:55-nél


TIPPELIGAEN, 22. FORDULÓ
Bodö/Glimt–Viking 2–0
Lyn–Start 4–1
Odd Grenland–Tromsö 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik