ZTE: gyűjtést szervez a klub a fiatal tehetség felépüléséért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 11:44
Gyűjtést szervez a ZTE az U14-es csapat játékosa, Horváth Krisztofer felépüléséért. A fiatal játékos nyirokmirigyrákkal küzd, betegségét januárban diagnosztizálták, de azóta megkezdték kezelését.

Horváth Krisztofer korábban Hévízen nevelkedett, a ZTE-ben jelenleg a nála egy évvel idősebbeknél futballozik, tehát igazán tehetséges játékos. Edzője, Kaj András is szeretné, hogy minél hamarabb visszanyerje egészségét és visszatérhessen a pályára.Horváth Krisztofer korábban Hévízen nevelkedett, a ZTE-ben jelenleg a nála egy évvel idősebbeknél futballozik, tehát igazán tehetséges játékos. Edzője, Kaj András is szeretné, hogy minél hamarabb visszanyerje egészségét és visszatérhessen a pályára.

„Krisztofer még ebben a bajnokságban is kiemelkedően játszik, ősszel 14 mérkőzésen tíz gólt szerzett és kilenc gólpasszt adott" – mondta Kaj András a Zalaegerszegi TV-ben.

Krisztofer gyógykezelése előreláthatólag májusig tart, az orvosok véleménye szerint optimális esetben a nyáron akár vissza is térhet a pályára.

A ZTE eddig is segítette a fiatal játékos mindennapjait, most azonban a klub gyűjtést szervez a felépülése érdekében. Akik szeretnének felajánlást tenni, azok a ZTE székház titkárságán, az utánpótlás irodában, illetve a 10404955-86766949-52521006-os bankszámlaszámon tehetik ezt meg (közleménybe beírandó: TRAMBULIN-ZTE).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik