NB II: kapussal és támadóval erősít a Nyíregyháza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.10. 13:01
Megyeri Gábor személyében kapust, míg Sinanovic Sinan személyében támadót szerződtet a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza – értesült a Nemzeti Sport Online.

Brekk János, a nyíregyháziak tulajdonosa az NSO-nak elmondta, hogy a legutóbb Sopronban védő 20 éves kapussal, Megyeri Gáborral már a szerződést is megkötötték, míg a Kozármislenyből érkező, magyar állampolgársággal is rendelkező Sinanovic Sinannal már csak a szerződés aláírása van hátra. Megyeri Gáborral már a szerződést is megkötötték, míg a Kozármislenyből érkező, magyar állampolgársággal is rendelkező Sinanovic Sinannal már csak a szerződés aláírása van hátra.

Mivel Sinanovicot élő szerződés kötötte a Kozármislenyhez, fizetni kellett érte, Brekk János azonban nem árulta el, hogy mekkora összegért került a labdarúgó a Szparihoz. Sinanovic egyébként két nap próbajáték után győzte meg a szakmai stábot. A játékos ősszel húsz bajnoki meccsen két gólt szerzett, az egyiket éppen Nyíregyházán.

Megyeri 20, míg Sinanovic 19 éves, így mindkét játékos megfelel a „fiatalszabálynak”.

A Szparihoz kapcsolódó további hír, hogy a csapat a mai napon utazik el Törökországba, az antalyai edzőtáborba. Az együttes eredetileg tegnap indult volna, de Törökországban esett a hó, így az isztambuli repülőtér nem fogadott járatokat, a gárda ezért Vecsésen töltötte az éjszakát. Az időjárás azonban ma javult, így a csapat elindult.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők:
Megyeri Gábor (Soproni VSE, szabadon igazolhatóként), Sinanovic Sinan (Kozármisleny)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Babati Benjamin (ZTE FC)
Távozók: Ács Ádám (szabadon igazolható), Pölöskey Péter
(szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barna Szabolcs (DVSC), Heffler Norbert (Mezőkövesd)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik