Vasas: Nem csináltam semmi kirívó dolgot - Ferenczi

Vágólapra másolva!
2010.09.15. 23:29
Egy mérkőzésről szóló eltiltást kapott Ferenczi István, a Vasas labdarúgócsapatának válogatott támadója, akit a Kaposvár elleni hétvégi bajnokin állítottak ki. A center így hiányzik csapata csütörtöki találkozójáról, amikor a Vasas a Hungária körúton vendégeskedik.

„Arról persze szó sincs, hogy elégtételt érzenék, de természetesen örülök annak a ténynek, hogy létező legrövidebb eltiltást kaptam, még ha nem is éreztem születésnapi ajándéknak – mondta labdarugas.vasassc.hu honlapnak Ferenczi. – Azt gondolom, a tévéfelvétel egyértelműen bizonyította a fegyelmi bizottság tagjainak is, hogy nem csináltam semmi kirívó dolgot."

„Abban a szituációban, amikor a játékvezető kiment a partjelzőhöz, először az villant a fejembe, hogy rúghatok még egy tizenegyest, majd azért indultam reklamálni, hogy miért kapok sárgát. Eléggé meglepett a piros lap. Bosszant a dolog, mert nem csak rólam volt szó, ha fent maradok a pályán, biztosan nem lett volna vereség a vége, hiszen lendületben voltunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik