Stieber András (jobbra) az NB III-as csapattal kezdi meg a felkészülést (Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap)

 

Az MK-győztes Újpest több távozót is bejelentett. A horvát támadó, Antonio Perosevic 43 tétmérkőzésen lépett pályára a lila-fehéreknél, két év után távozik. Szintén nem marad a klubnál a márciusban érkező belga szélső, Yassine El Ghanassy. A guineai támadó, Victor Kantabadouno kölcsönben szerepelt Újpesten, de nem tudta meggyőzni a szakmai stábot, míg a montenegrói védő, Jovan Baosics összesen 14-szer lépett pályára a fővárosi gárdában.

Nem utazik az ausztriai edzőtáborba két magyar játékos, a támadó Bacsa Patrik és a középpályás Stieber András. Mind a ketten az Újpest FC NB III-as csapatánál kezdik meg a felkészülést, csakúgy, mint a portugál balhátvéd, Mauro Cerqueira.

 

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők: Abdoulaye Diaby (mali, Antwerpen U21 – Belgium), Sztefan Jevtoszki (északmacedón, Rabotnicski Szkopje – Észak-Macedónia), Fernando Viana (brazil, Kisvárda),
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Szűcs Kristóf (FC Ajka)?
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –

Kiszemeltek:
Távozók: Yassine El Ghanassy (belga, lejár a szerződése), Jovan Baosics (montenegrói, szabadon igazolható), Németh Márk (Kisvárda), Antonio Perosevic (horvát, lejár a szerződése), Kire Risztevszki (északmacedón, AEL Limassol – Ciprus)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Victor Kantabadouno (guineai, Wakriya AC – Guinea)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Vincent Onovo (nigériai, Göztepe – Törökország)