Paks: nem hosszabbítanak a korábbi fradistával

Vágólapra másolva!
2016.05.19. 06:59
Nem hosszabbítja meg a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks Rodenbücher István szerződését. Haraszti Zsolt ügyvezető a keretet érintő változásokról beszélt.

„Lejár a nyáron Rodenbücher István szerződése, a védővel nem hosszabbítottunk – mondta Haraszti a Nemzeti Sportnak. – Asztalos Dávid kölcsönben szerepelt nálunk, de nem élünk az opciós joggal, így a hátvéd visszatér az MTK-hoz. A támadó Kővári Róbertet valószínűleg kölcsönadjuk, és nagy az esély arra, hogy a csatár Bajner Bálint is tovább áll.” Rodenbücher István szerződése, a védővel nem hosszabbítottunk – mondta Haraszti a Nemzeti Sportnak. – Asztalos Dávid kölcsönben szerepelt nálunk, de nem élünk az opciós joggal, így a hátvéd visszatér az MTK-hoz. A támadó Kővári Róbertet valószínűleg kölcsönadjuk, és nagy az esély arra, hogy a csatár Bajner Bálint is tovább áll.”

„A kapus Székely György jelezte távozási szándékát, még nem dőlt el, hol folytatja. Ami az érkezőket illeti: a kapus Kemenes Szabolcs és a védő Kovács Gábor írt alá. Jelena Richárd? A fiatal kispesti csatár esetleges érkezését sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném…”

Rodenbücher korábban az MTK-ban, a Ferencvárosban, a Lombard Pápában és a Vasasban is futballozott.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Kemenes Szabolcs
(Bp. Honvéd, szabadon igazolhatóként), Kovács Gábor (DVTK, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bor Dávid (Balmazújváros), Vági András (Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Jelena Richárd (Bp. Honvéd, lejár a szerződése)
Távozók: Rodenbücher István (lejár a szerződése)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Asztalos Dávid (MTK)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Bajner Bálint, Székely György (érdeklődnek iránta: Honvéd, Vasas), Kelemen Dávid (kölcsönadnák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik