Paks: két új játékos aláírt, de a harmadikkal is megegyeztek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.01. 16:27
Két új játékossal is szerződést kötött a Paksi FC – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A ma délután 17.30 órától Eszéken, a horvát NK Osijek ellen felkészülési meccsen pályára lépő Paksi FC ügyvezetője, Haraszti Zsolt a Nemzeti Sport Online megkeresésére megerősítette korábbi információinkat, a középpályás Szakály Dénessel és az U20-as válogatott kapussal, Székely Györggyel is hároméves szerződést kötött a klub.megerősítette korábbi információinkat, a középpályás Szakály Dénessel és az U20-as válogatott kapussal, Székely Györggyel is hároméves szerződést kötött a klub.

Rajtuk kívül megegyezés született a Gyirmótról távozó Papp Kristóffal, ő is három évre ír alá, de esetében a papírmunka még hátra van.

Előrehaladott tárgyalások folynak Kővári Róbert klubjával, a PMFC-vel is, ha a felek egyezségre jutnak, a szélső is hároméves szerződést köthet. A korábban próbajátékon szereplő Horváth Rolandot és Pintér Norbertet viszont nem szerződteti a Paksi FC, előbbi Zalaegerszegre igazolt.

Úgy tudjuk, említettek mellett még két érkező várható, egyikük a ferencvárosi Ugrai Roland, de egyelőre kérdéses, hogy a fővárosiak elengedik-e a támadót.

Továbbra is kérdéses Könyves Norbert jövője, akinek a télen lejár a szerződése. Úgy tudjuk, az elmúlt napokban az NB I-es kérők száma minimálisra csökkent – a Diósgyőr ajánlata továbbra is él. Ugyanakkor a szélső külföldi lehetőségben is bízik, jövő héten zárulhat le az ügye.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL

Érkezők: Fröhlich Roland (PMFC), Szakály Dénes (PAFC), Székely György (Újbuda)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Csoknyai Balázs (Bölcske, ?), Nagy István (Szolnok, ?), Tóth Dániel (Szolnok, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Kővári Róbert (PMFC), Papp Kristóf (Gyirmót), Ugrai Roland (FTC)
Távozók: Haraszti Zsolt (FTC), Simon András (érdeklődik iránta: Gyirmót)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Szemerédi Norbert (Bp. Honvéd, ?)
Távozhatnak: Könyves Norbert (érdeklődik iránta: DVTK)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik