PAFC: Benczés tudja, kötelező a győzelem a Lombard ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.20. 08:29
Nem kezdte jól a Puskás Akadémia a 2013–2014-es idényt, a hetedik fordulót követően négy pontja volt (egy győzelem, egy döntetlen, öt vereség), és csak a 15. helyet foglalta el a táblázaton. Ebben a szezonban pedig még rosszabbul kezdett a felcsúti gárda, és Benczés Miklós vezetőedző is tisztában van vele, ma este kötelező a győzelem a Lombard ellen, hogy reális esélye maradjon csapatának a bennmaradás kiharcolására.

Az előző bajnoki évnél is rosszabbul rajtolt az idén a Puskás Akadémia: hazai pályán ugyan pontot szerzett a Pécs és a Paks ellen, az öt idegenbeli mérkőzését azonban kivétel nélkül elveszítette, így sereghajtóként vág neki a Lombard elleni megméretésnek.

„Kötelező nyernünk a Pápa ellen, de ezt nem azért mondom, mert annyival jobbak vagyunk ellenfelünknél – mondta Benczés Miklós, a felcsútiak vezetőedzője. – Nagyon nehéz meccs vár ránk, a Pápa ért már el néhány figyelemre méltó eredmény a bajnokságban, de nincs más választásunk, csakis a győzelem az elfogadható. Szombaton nem lesz elég helyzeteket kidolgozni, vagy jól futballozni, eljutottunk oda, hogy nem hibázhatunk, könyörtelenül ki kell használnunk a helyzeteinket. Az eddigi szereplésünk csalódás, a nehéz sorsolás ellenére nem ezt vártuk, de most olyan mérkőzések következnek, amelyekből szereznünk kell annyi pontot, hogy reális esélyünk maradjon a bennmaradás kiharcolására.”

LABDARÚGÓ NB I, 8. FORDULÓ
Időpont
Mérkőzés (Tv)
Játékvezető
Szeptember 19., péntek
19.00

Pécsi MFC–MVM-Paks 1–1

Solymosi Péter
Szeptember 20., szombat
14.30
Nyíregyháza Spartacus˜–Győri ETO (Sport1)
Vad II István
16.30
Diósgyőri VTK–Budapest Honvéd (M1)
Szabó Zsolt
18.30
MTK Budapest–Dunaújváros PASE
Kassai Viktor
18.30
Szombathelyi Haladás–Videoton FC (Sport1)
Andó-Szabó Sándor
20.30Puskás Akadémia–Lombard Pápa (Sport1)
Erdős József
Szeptember 21., vasárnap
16.30
Újpest FC–Ferencváros (Duna)
Farkas Ádám
18.30
Debreceni VSC–Kecskeméti TE (Sport2)
Bognár Tamás

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik