NB I: nem marad el a mai Paks–Kisvárda meccs

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.10.22. 09:47
null
Nem marad el a Paks–Kisvárda mérkőzés (Fotó: Kovács Péter)
Csütörtök késő este beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB I éllovasa, a Kisvárda több játékosának is pozitív lett a koronavírustesztje, így kérdésessé vált a csapat játéka a Paks elleni idegenbeli mérkőzésen. A klub hivatalos oldala most bejelentette, a második körben tesztelt valamennyi játékosuknak negatív teszteredménye lett, tehát pályára léphetnek a pénteken esedékes összecsapáson.

 

A heti kötelező koronavírus-tesztelésen pozitív és kétes eredményei is lettek a Kisvárda játékosainak, ezért a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) érvényben lévő egészségügyi protokolljának megfelelően az egész csapatot újra kellett tesztelni a Paks elleni mérkőzés előtt – ezzel kérdésessé vált a várdaiak játéka.

Péntek reggel a Kisvárda hivatalos honlapján arról számolt be, hogy a második körben tesztelt valamennyi játékosuknak negatív teszteredménye lett, így a 17.45-kor kezdődő mérkőzésen pályára léphetnek Pakson. A klub hozzátette, lesznek hiányzóik, hiszen az előzetesen pozitív vagy kétes teszteredményű játékosok eleve otthon maradtak, rájuk újabb tesztelések várnak majd.

NB I
10. FORDULÓ
15.30:
Zalaegerszeg–Gyirmót FC Győr (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
17.45: Paksi FC–Kisvárda Master Good (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.00: Újpest FC–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik