Supka Attila mellett segédedzői is elkapták a koronavírust (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Mint a gárda közleményében olvasható, Supka Attila mellett két asszisztense, Híres Gábor, valamint Erős Gábor koronavírustesztje is pozitív lett a hét elején, rajtuk kívül pedig az elmúlt hetekben több játékos is kidőlt rövidebb-hosszabb időre.

A gárdánál viszont úgy döntöttek, nem kérnek halasztást, és kiállnak hétvégén, a Puskás Akadémia elleni bajnokin. 

„Edzőink a héten már edzést sem tartottak a csapatnak, de szerencsére csak enyhébb tüneteik vannak, így bízunk a mielőbbi felépülésükben. Elég viszontagságos ez a hét, és felvetődött bennünk, hogy halasztást kérünk, hiszen még nem tudjuk, a csapat is hogyan fog kiállni szombaton. Ugyanakkor látjuk, mennyire sűrű a program, és bár valószínűleg következő ellenfelünk, a Puskás Akadémia belement volt a halasztásba, hiszen augusztusban mi is méltányoltuk az ő kérésüket, végül úgy döntöttünk, bárkivel is tudunk kiállni, és bárki is üljön a kispadon, most ez a helyes út, játszanunk kell” – árulta el a kialakult helyzet kapcsán Révész Attila sportigazgató. 

„Van olyan játékosunk, aki már visszatérőben van a betegségből, mások a héten betegedtek meg, de szerencsére nem egyszerre és tömegesen jelentkeztek a problémák, mint azoknál a csapatoknál, amelyeknek a sorait alaposan megtizedelte a vírus. Várjuk a másodlagos teszteredményeket, de a hétköziek nem voltak biztatóak, ezzel együtt úgy készülünk, hogy kiállunk a Puskás ellen. Jelen pillanatban azt nem lehet tudni, hogy a szakmai stábunk hogy néz majd ki, mindenesetre azt, hogy szinte a teljes edzői stábunk kidőlt a sorból, már jeleztük a szövetségnek is.”  

NB I, 2020–2021, 13. FORDULÓ
 HELYSZÍNJÁTÉKVEZETŐ
DECEMBER 4., PÉNTEK
20.15: Budafoki MTE–Újpest FC (Tv: M4 Sport)
Budapest, Budafoki MTE Sporttelep 
DECEMBER 5., SZOMBAT
14.45: Zalaegerszegi TE FC–Mezőkövesd (Tv:M4 Sport+)Zalaegerszeg, ZTE Aréna 
17.00: Diósgyőri VTK–Ferencváros (Tv: M4 Sport+)Miskolc, DVTK Stadion 
19.30: Puskás Akadémia–Kisvárda (Tv: M4 Sport+)Felcsút, Pancho Aréna 
DECEMBER 6., VASÁRNAP
15.15: Budapest Honvéd–MTK Budapest (Tv:M4 Sport)Budapest, Szusza Ferenc Stadion 
17.30: Paksi FC–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)Paks, Paksi FC Stadion 
Az összes mérkőzés zárt kapus.
Az NB I állása és a góllövőlista itt!