NB I: Fejben megnyertük a meccset - Benczés Miklós

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.22. 21:20
A Puskás Akadémia labdarúgócsapatát irányító Benczés Miklós szerint játékosai 2–0-s vezetésnél már elhitték, hogy megvan a győzelem, ez pedig megbosszulta magát a Kecskemét elleni bajnokijukon. A vendégek edzője, Bekő Balázs úgy látta, hogy kihozták a 2–2-re végződő meccsből a maximumot.

„Úgy gondolom, hogy fejben megnyertük a meccset, de csak fejben – nyilatkozta a Puskás Akadémiát irányító Benczés Miklós a mérkőzést közvetítő Duna TV-nek. – Kettő nullig rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ezeket ki is hagytuk, eldönthettük volna a magunk javára a találkozót. Ebbe nagyon belenyugodtunk, ezt éreztem, ráadásul kettő egynél a Kecskemét nagyobb erőket is elkezdett mozgósítani. Érezték, hogy van esélyük a kockázatos játékkal, hiszen több játékost feltoltak a mi zónánkba, mi erre nem reagáltunk megfelelő agresszivitással, kicsit beleültünk a meccsbe, elhittük, hogy zsebben a három pont, és ez sajnos megbosszulta magát.”Benczés Miklós a mérkőzést közvetítő Duna TV-nek. – Kettő nullig rengeteg helyzetet kidolgoztunk, ezeket ki is hagytuk, eldönthettük volna a magunk javára a találkozót. Ebbe nagyon belenyugodtunk, ezt éreztem, ráadásul kettő egynél a Kecskemét nagyobb erőket is elkezdett mozgósítani. Érezték, hogy van esélyük a kockázatos játékkal, hiszen több játékost feltoltak a mi zónánkba, mi erre nem reagáltunk megfelelő agresszivitással, kicsit beleültünk a meccsbe, elhittük, hogy zsebben a három pont, és ez sajnos megbosszulta magát.”

„Kilátástalanul kezdtünk, utána is nagyon keveset javult a játékunk színvonala – értékelte a látottakat a Kecskemét vezetőedzője, Bekő Balázs. – Aztán talán a cserékkel tudtunk egy picit változtatni, feltettünk mindent egy lapra, azt gondolom, abszolút megérdemelten szereztük meg az egyik pontot, ennél többet ebből a meccsből jelen állás szerint nem tudtunk kihozni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik