NB I: Császármetszéssel született a győzelem - Szivics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.07. 19:33
A Diósgyőr labdarúgócsapatát irányító Tomiszlav Szivics szerint úgy talán még inkább örülhetnek az Újpest ellen aratott 2–1-es bajnoki sikerüknek, hogy a hosszabbításban szerezték a győztes góljukat.

„Nem emlékszem, mikor nyertünk könnyen, ez is egy győzelem volt a sok nehéz közül, de így talán még jobban lehet neki örülni – olvasható Tomiszlav Szivics nyilatkozata a dvtk.eu-n. – Nem jól kezdtük a mérkőzést, egy hatalmas hibával önbizalom-injekciót adtunk az Újpestnek, hogy van Diósgyőrben keresni valójuk. Volt húsz perc, amikor nagyon jól játszottunk, sikerült is egyenlíteni, utána azonban kiegyenlítődött a játék. Pechesek voltunk, mert Senad Husic sérülés miatt nem játszhatott – Eperjesi Gábor kiválóan helyettesítette –, és Elek Ákos kiválása is érzékeny veszteség volt. Egy jó csapatot győztünk le, megérdemeltük a sikert összességében. Ez a három pont azt jelenti, hogy nagyon szép lesz a karácsonyunk, a dobogón várhatjuk a tavaszi folytatást. Nagyon boldog vagyok, és szeretnék gratulálni mindenkinek, aki kivette a részét ebből a sikerből. Nekem eddig sosem hoztak szerencsét a jubileumok, születésnapok, a századik NB I-es meccsemen is vereséget szenvedett a csapatom, most a százötvenediken is császármetszéssel született a győzelem.Tomiszlav Szivics nyilatkozata a dvtk.eu-n. – Nem jól kezdtük a mérkőzést, egy hatalmas hibával önbizalom-injekciót adtunk az Újpestnek, hogy van Diósgyőrben keresni valójuk. Volt húsz perc, amikor nagyon jól játszottunk, sikerült is egyenlíteni, utána azonban kiegyenlítődött a játék. Pechesek voltunk, mert Senad Husic sérülés miatt nem játszhatott – Eperjesi Gábor kiválóan helyettesítette –, és Elek Ákos kiválása is érzékeny veszteség volt. Egy jó csapatot győztünk le, megérdemeltük a sikert összességében. Ez a három pont azt jelenti, hogy nagyon szép lesz a karácsonyunk, a dobogón várhatjuk a tavaszi folytatást. Nagyon boldog vagyok, és szeretnék gratulálni mindenkinek, aki kivette a részét ebből a sikerből. Nekem eddig sosem hoztak szerencsét a jubileumok, születésnapok, a századik NB I-es meccsemen is vereséget szenvedett a csapatom, most a százötvenediken is császármetszéssel született a győzelem.

A mérkőzés hajrájában több helyzetet is kidolgozó Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a következőképp értékelt:

„Mindenekelőtt gratulálni szeretnék a Diósgyőrnek, klasszikus győzelmet aratott az utolsó percben szerzett góllal. Mindkét csapat jól játszott amellett, hogy természetesen voltak kevésbé jó megmozdulások is. Különösen az utolsó húsz percben rengeteg lehetőségünk volt, amit nem tudtunk gólra váltani. A DVTK azokat a helyzeteket használta ki, amit szokott: egy kontratámadás végén egyenlített és egy rögzített szituáció után szerezte meg második gólját.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik