„Nagyon örülök neki, hogy így sikerült bemutatkozni a Honvédban, hacsak edzőmeccsen is. Remélem, hogy a bajnokságban is hasonló teljesítményt nyújtok az első mérkőzésemenmondta a 30 éves támadó középpályás, aki arra is reagált, amit Pisont István mondott róla a Nemzeti Sportnak adott interjújában, miszerint hiába szélsőként érzi magát a legjobban, a kispestiek játékrendszerében is biztosan megtalálja a helyét a támadóharmadban.

„Örülök, hogy a vezetőedzőnk így látja. Most is én voltam az egyik csatár, inkább ezt az elmozgó stílust alkalmazom a támadóharmadban. Ez fekszik nekem, hiszen szabadon játszhatok, szabadon mozoghatok. Bármilyen felállást játszunk, úgy érzem, megállom a helyem” – jelentette ki a korábbi Fradi-játékos. 

Videónkban arról is beszél, miután több mint fél éve nem játszott tétmeccset, mikorra nyerheti vissza a régi formáját. Valamint arra is kitér, hogy a Honvéd abból a szempontból jó választásnak bizonyult-e, hogy itt esetleg újra felhívhatja magára Marco Rossi figyelmét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
BUDAPEST HONVÉD–ÚJPEST FC 3–2 (1–2)
Gólszerző:
 
Balogh N., Lukács D., Bőle, ill. Perosevic (11-esből), Simon K.
Részletes jegyzőkönyv később.