Mit ér az igazi támadófutball? - értékelje a Kecskemét őszét!

Vágólapra másolva!
2012.12.09. 21:09
null
A kecskeméti szurkolói mag a legnagyobb hidegben is kitartott a csapat mellett (Fotó: Korponai Tamás – archív)
A Török László irányításával a rajtnál beragadó Kecskeméti TE új vezetőedzőt kapott, és a fiatal Horváth Ferenc vezetésével igazi támadófutballt játszott. A KTE-Phoenix Mecano a legutóbbi szezonban elért jó eredménye után csak a tabella 12. helyén várja a tavaszt. A Nemzeti Sport keddi számában a Kecskeméttel foglalkozik NB I-es őszértékelőjében.

KECSKEMÉT

Mérleg: 12., 5–5–7 21–26 20 pont

Hazai mérleg: 3–1–5

Idegenbeli mérleg: 2–4–2

Házi gólkirály: Francis Litsingi (6)

Házi „lapkirály”: Póti Krisztián, Eugene Salami, Sós Márkó, Vaskó Tamás 4–4 (sárga)

Legjobb NS-átlag: 26. Vladan Szavics 5.769

Legrosszabb NS-átlag: 155. Balogh Béla, Koszó Balázs 5.000

Legjobb mérkőzés az ősszel: A Ferencváros ellen egy órán keresztül remekül futballozott a csapat, igaz, 2–0-s előnyt követően végül meg kellett elégednie az egy ponttal.

Legrosszabb mérkőzés az ősszel: A Lombard ellen hazai pályán ugyan vezetett az együttes, a vége azonban kínos, 2–1-es vereség lett.

Kellemes meglepetés: Az idény közben kinevezett vezetőedzőt, Horváth Ferencet nem érdekelte, melyik labdarúgó milyen múlttal rendelkezik, bátran nyúlt a fiatalokhoz, csapata egyértelműen támadófutballt játszott.

Kellemetlen meglepetés: Tavaly a KTE kis híján Európa-liga szereplést érő helyen fejezte a bajnokságot, ősszel azonban „beragadt” a rajtnál. Mindez Török László vezetőedző állásába került.

Miben kellene javulni? Úgy nagyon nehéz előkelő pozícióban zárni, ha csakis a kieső helyen álló két csapat védelménél hatékonyabb az együttes védekezése. Az előrelépéshez az is elengedhetetlen, hogy ne csak sok helyzetet alakítsanak ki a labdarúgók, hanem az eddiginél jobb százalékban használják ki azokat.

Az NSO olvasói ide várták a csapatot a nyáron: 7–12. hely

SZAVAZÁS

Tízes listán hányasra értékelné a Kecskemét labdarúgócsapatának őszi teljesítményét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen végez az NB I-ben a Kecskemét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik