KTE: két új játékossal kezdte a felkészülést a Szivics-legénység

Vágólapra másolva!
2011.06.10. 23:18
Péntek délután megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I következő idényére a Magyar Kupa-győztes Kecskeméti TE – olvasható a lila-fehér klub hivatalos honlapján.

Tomiszlav Szivics vezetőedző a delmagyar.hu kérdésére elmondta: egyelőre két próbajátékos edz a csapattal, és hamarosan további három-négy új labdarúgó érkezhet.delmagyar.hu kérdésére elmondta: egyelőre két próbajátékos edz a csapattal, és hamarosan további három-négy új labdarúgó érkezhet.

A két újonc közül a 20 éves Sós Márkó legutóbb a Budapest Honvéd labdarúgója volt, és információink szerint a bosnyák Joca (Jovica) Stokic is azonos a kispestieknél korábban megforduló, hasonló nevű támadó középpályással.

A válogatott játékosok, Tököli Attila, Francis Litsingi és Kethevoama Foxi csak június 15-én csatlakoznak a kerethez – utóbbi egyelőre nem egyezett meg a horvát Hajduk Splittel, így a jelenlegi állapot szerint edzésre kell jelentkeznie a KTE-nél.

Szivics elmondta még: a korábbi Fradi-csatár, Igor Pisanjuk várhatóan hétfőn érkezik meg Kecskemétre.

A csapat felkészülése végig Kecskeméten, a Széktói Stadionban zajlik majd napi két edzéssel. Az edzőmérkőzésekkel kapcsolatban zajlanak az egyeztetések, a pontos program még nincs kész.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik