Kecskemét: Tarabai és Farkas játékára is van esély

Vágólapra másolva!
2012.08.03. 15:41
Mint arról korábban már beszámoltunk, Vaskó Tamás személyében korábbi válogatott futballistával erősödött a labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét. Török László szakmai igazgató szerint a vezetők már megtették a szükséges lépéseket, most a szakmai stáb következik, hogy igazán jó csapattá formálódjon a KTE. A brazil Tarabai és Farkas Balázs is már bevethető állapotban várja az MTK elleni szombati bajnoki mérkőzést.

„Ahogy azt korábban is mondtam, csak extra képességű játékosokban gondolkodtunk már a felkészülés hajrájában. Farkas Balázs személyében egy ilyen ember már érkezett, és Vaskó Tamás szintén ebbe a kategóriába tartozik. Mindketten válogatottak is voltak, és a bajnok Videoton meghatározó emberének számítottak, Vaskó még a múlt héten is pályára lépett. Velük kiegészülve egy nagyon jó csapattá formálódhatunk, de idő kell a sok érkező miatt a teljes összecsiszolódásra, ezt nem lehet erőszakkal kikényszeríteni. Stabilabbá váltunk velük, és ez adni is fogja magát idővel" – nyilatkozta Török László szakmai igazgató a klub hivatalos oldalának.

„A szakmai stáb mindent meg fog tenni, hogy tényleg jó csapat legyünk, ahogy a tulajdonos és a vezetők is megtették már, gondolok itt a lipóti edzőtábor és a komoly erősítések adta támogatásra. Tarabai és Farkas Balázs napról napra jobb állapotban vannak, folyamatosan erősödnek. Mindkettőjük játékára van esély, ugyanis jelen állás szerint legalább negyvenötpercet tudnak vállalni, ha kell" – tette hozzá Török.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik