Honvéd: bejelentették Bőle Lukács szerződtetését

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.06. 13:40
null
A Honvédnál bejelentették Bőle Lukács (balra) szerződtetését (Fotó: honvedfc.hu)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport információja, a Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Bőle Lukácsot.

A 30 éves Bőle Lukács októberben a Nemzeti Sport Online-naknyilatkozott arról,hogy bár közös megegyezéssel szerződést bontott a Ferencvárossal, amelynél Szerhij Rebrov vezetőedző nem számolt vele, mivel csak a nyári átigazolási határidő után tudtak megegyezni a szakításról, itthon ősszel már nem szerződhetett új klubhoz.

Azóta számos klub érdeklődéséről lehetett hallani vele kapcsolatban, viszont hétfőn Kispesten tűnt fel, részt vett a Honvéd év eleji tesztjein, majd meg is egyezett a vezetőkkel. A szélsőként és támadó középpályásként is bevethető labdarúgó másfél éves, hosszabbítási opciót is magába foglaló szerződést kötött a Honvéddal.

„Lukács személyében kreatív, gyors, több poszton is bevethető játékossal erősödtünk, aki sokat fog tudni segíteni nekünk a sűrű tavaszi program során” – mondta a honvedfc.hu-nak Kun Gábor, a kispesti csapat ügyvezetője.

„Boldog vagyok, hogy végre eldőlt a sorsom, nehéz időszakon vagyok túl, de rendkívül motiválnak érzem magam, bizakodó vagyok a kispesti időszakommal kapcsolatban. Szeretném stabil kezdőjátékosként segíteni a Honvédot, hogy sikeresek legyünk, itt az ideje, hogy a csapat ebben a szezonban is olyan pozícióban zárjon, amit megérdemel, és bízom benne, hogy ehhez hozzá tudok járulni a teljesítménnyel!” – fogalmazott Bőle Lukács.

Bőle legutóbb a ZTE-ben futballozott kölcsönben, még a tavaszi szezonban, 11 NB I-es meccsen három gólt és négy gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik