Haladás: Illésék minden kívánságomat lesték - Mészöly

Vágólapra másolva!
2015.05.07. 19:10
Mint beszámoltunk róla, Mészöly Géza lett a labdarúgó NB I 15. helyén álló Haladás új vezetőedzője. Az idény végéig kinevezett szakember már megtartotta első edzéseit, és eddigi élményeiről beszélt a szombathelyi7.hu internetes hírportálnak.

„Mivel nem szakadtam el az NB I-es futballtól, képben vagyok a játékosokat illetően, sokukat ismerem korábbról” – mondta Mészöly Géza, a Haladás frissen kinevezett vezetőedzője a szombathelyi7.hu portálnak.Mészöly Géza, a Haladás frissen kinevezett vezetőedzője a szombathelyi7.hu portálnak.


„Koncentrált, jó társaság várt, eleve nagyon jó érzés volt, ahogyan Illés Béláék fogadtak. Szinte minden kívánságomat lesték, hogy minél könnyebben beilleszkedjek. Úgy éreztem magam, mintha már évek óta itt lennék, szóval pozitívak az első benyomások.”

„Tudom, ebben a négy hétben még lehetnek hullámvölgyek, de ezeken át kell segítenünk egymást, és a játékosoknak, valamint az edzői stábnak mindent el kell követnie a bennmaradás érdekében. Amikor egy csapat a kiesés ellen harcol, nincs könnyű helyzetben, a játékosok gyakran feszültek, s hajlamosak a másikban látni a hibát. Rendet kell raknunk a fejekben, de én úgy látom, erre mindenki abszolút vevő, bizakodó vagyok. Nem érzek nyomást magamon amiatt, hogy már csak négy mérkőzés van hátra, de azt megígérhetem, hogy mindent megteszek és minden tudásomat megpróbálom átadni a játékosoknak annak érdekében, hogy ne essünk ki az NB I-ből.”

Mészöly Géza szombat este a Győri ETO elleni idegenbeli bajnokin mutatkozik be a szombathelyiek kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik