FTC: Laidouni nem kíván Oroszországba menni; újabb olasz kérő – sajtóhírek

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.12. 11:29
null
A <a href="https://www.sport.ru/football/lider-ferentsvarosha-otkazyvaetsya-ehat-v-rossiyu/article539804/">sport.ru </a>cikke szerint Laidouni visszautasította a lehetőséget, hogy Oroszországban folytassa a pályafutását
A Ferencváros tunéziai válogatott középpályásának, Aissa Laidouninak a jövője továbbra is élénken foglalkoztatja a nemzetközi sajtót. Az elmúlt néhány órában is jelentek meg róla új hírek Oroszországban, Németországban, de még Romániában is…

 

 

Aissa Laidounival kapcsolatban múlt héten az orosz Szport-Ekszpressz kérdezte arról az FTC vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot, tud-e róla, hogy Oroszországból is figyelik a középpályást. Azóta pedig több forrásban is megjelent, az egyik orosz élcsapatról van szó (a klubot nem nevezték meg). A sport.ru viszont szerda késő esti hírében már arról számolt be, hogy a szóban forgó klub valóban érdeklődött a játékosnál, ő azonban nem kíván Oroszországba szerződni. A cikk ötmillió eurós lehetséges kivásárlási árról ír és megemlíti a 26 éves labdarúgó már ismert olasz kérőit, a Sampdoriát és a Cremonesét, viszont kiegészíti a sort a Fiorentinával is.

Németországban a kicker.de „melegítette fel” azt a korábbi hírt mely szerint a Hertha BSC-nél is képben van Laidouni. A berliniek azután szeretnének belső középpályást szerződtetni, hogy a 76-szoros cseh válogatott Vladimír Darida a görög Arisz szalonikibe szerződött az év első napján.

Romániában pedig a digisport.ro szerda esti cikke arról szól, hogy ha a Ferencváros ötmillió euróért értékesíti Laidouni játékjogát, akkor 750 ezer euró illeti meg előző klubját, a Voluntari-t. Ugyanis úgy adta el a román klub 2020-ban 600 ezer euróért a játékjogát a Fradinak, hogy 15 százalékig részesül a továbbértékesítéséből is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Manner Balázs, Radnóti Dániel István, Varga Zétény
Kiszemeltek: Halmai Ádám (Soroksár – próbajáték), Kwaku Bonsu Osei (ghánai, próbajátékon, szabadon igazolható, legutóbb Caracas FC – Venezuela), Myenty Abena (suriname-i, Slovan Bratislava – Szlovákia), Cso Ku Szung (dél-koreai, Csonbuk Motors – Dél-Korea), Owusu Kwabena (ghánai, Qarabag – Azerbajdzsán)
Távozók: Csontos Dominik (soroksári kölcsön után Mezőkövesd – szabadon igazolhatóként), Rasmus Thelander (dán, Aalborg BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk (sajtóhírek alapján): Franck Boli (elefántcsontparti, Gaziantep FK – Törökország, Qarabag – Azerbajdzsán), Aissa Laidouni (francia-tunéziai, Olympique de Marseille, Montpellier – Franciaország; Hertha BSC, Wolfsburg – Németország; Celtic – Skócia; Cremonese, Fiorentina, Sampdoria – Olaszország; Besiktas – Törökország; Oroszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik