Ferencváros: kész az átadólista, tucatnyi játékos távozhat

Vágólapra másolva!
2010.12.12. 06:58
Míg a tulajdonos társbefektetőt keres a Ferencvárosnál, a szakmai stáb már január 10-e, a felkészülés kezdete előtt egy hónappal megkezdte a keret átalakítását. Prukner László szakmai és anyagi okok miatt keretszűkítésre készül, vagyis több játékost el- vagy kölcsönad a klub.

Az érintett labdarúgók nevét tartalmazó lista elkészült, információnk szerint a jövő héten hozzák nyilvánosságra. Annyi bizonyos, hogy az ukrán-kanadai állampolgár Igor Pisanjuk és az angol Samuel Stockley már nem tagja az együttesnek, s Liban Abdi, Frank Wiafe Danquah, Fitos László, Fülöp Noel, Hermány Bence, Nikola Jakimovszki, Ivan García Labrado, Pölöskey Péter és Iani Martin Verón jövője is bizonytalanná válhat.

Egyes hírek szerint az ősszel sérülés miatt csupán három bajnokin pályára lépő, a nyáron a Crvena zvezdától megvásárolt Djordje Tutoricsot is kölcsönadná a klub, míg a Rapid Wientől kölcsönkapott Nagy Patrik visszatérhet Ausztriába. Fülöp Noelt a ZTE, Pölöskey Pétert a REAC, Fitos Lászlót pedig a Szolnoki MÁV látná szívesen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik