DVSC: Varga aligha megy, Czvitkovics, Lázár és Rudolf nem jön

Vágólapra másolva!
2012.08.31. 16:29
A DVSC-Teva hivatalos honlapján több, a csapattal hírbe hozott játékosokról is nyilatkozott a klub elnöke, Szima Gábor.

„Czvitkovics Péter egyelőre nem lesz a DVSC-Teva játékosa, ez azt jelenti, hogy ebben az átigazolási időszakban nem igazol Debrecenbe – mondta a dvsc.hu-nak Szima Gábor, a DVSC elnöke, aki arról is beszélt, van-e valóságalapja azoknak a híreknek, hogy Lázár Pál és Rudolf Gergely a Lokiban folytathatja. – Lázár Pállal valóban tárgyaltunk, de a klub anyagi lehetőségei és a játékos igényei nagyon messze álltak egymástól. Rudolf Gergellyel nem tárgyaltunk, de szabad játékos, így akár augusztus harmincegyedike után is leigazolhatnánk, ugyanakkor az anyagiak miatt erre nagyon kevés az esély.” Szima Gábor, a DVSC elnöke, aki arról is beszélt, van-e valóságalapja azoknak a híreknek, hogy Lázár Pál és Rudolf Gergely a Lokiban folytathatja. – Lázár Pállal valóban tárgyaltunk, de a klub anyagi lehetőségei és a játékos igényei nagyon messze álltak egymástól. Rudolf Gergellyel nem tárgyaltunk, de szabad játékos, így akár augusztus harmincegyedike után is leigazolhatnánk, ugyanakkor az anyagiak miatt erre nagyon kevés az esély.”

Szima Gábor azt is elmondta, nem valószínű, hogy lesz még távozó a csapattól, leszámítva Mohl Dávidot, akit augusztus 31-ig szerződtetett a Debrecen a KTE-től és a megállapodás értelmében visszatér Kecskemétre.

„Az átigazolási időszak ma éjfélkor lejár, és nem valószínű, hogy addig távozik tőlünk bárki is. Van még két-három olyan labdarúgó, akit augusztus harmincegyedike után is leigazolhatunk, így van időnk jobban felmérni a tudásukat. A legkézzelfoghatóbb erősítés az lenne, ha Selim Bouadla teljesen felépülne, és százszázalékos teljesítményt tudna nyújtani” – nyilatkozta a sportvezető.

A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a korábban tesztelt Nyika Pilijev szerződtetése már nem szerepel a napirenden, ugyanakkor egy támadó és két védő érkezése még várható a napokban, de már csak szabadon igazolható játékosok jöhetnek, hiszen ma lejár az átigazolási határidő.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENNÉL
Érkezők: Csorba Szabolcs (Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése), Huszák Tamás (Siófok – lejárt a kölcsönszerződése), Ibrahima Sidibe (szenegáli, Westerlo– Belgium, szabadon igazolható), Mohl Dávid (Kecskeméti TE – augusztus 31-ig kölcsönbe), Slimane Bouadla (francia-algériai, Chateauroux – Franciaország, próbajáték), Vinicius Galvao (brazil, Nyíregyháza Spartacus – lejárt a kölcsönszerződése)

Távozik/távozhat: Adnan Alisic (bosnyák-holland, FC Dordrecht – Hollandia), Illés Gyula (Gyirmót FC), Eugene Salami (Kecskeméti TE – kölcsönbe), Stevo Nikolic (bosnyák, Spartak Trnava – Szlovákia, kölcsönbe), Nikolov Balázs (?), Oláh Gergő (Tatabánya – kölcsönbe), Vinicius Galvao (Csákvár)

Kiszemeltek:

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik