NB II: a Pakstól kapott kölcsön védőt a Kozármisleny

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.02. 09:27
Debreceni Zalán Mislenyben bizonyíthat (Fotó: kozarmislenyfc.hu)
A Paksi FC-től kölcsönbe érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármislenyhez Debreceni Zalán, aki pályafutása során hat alkalommal pályára lépett az NB I-ben is – számolt be róla a mislenyiek honlapja.

A 22 éves védő emellett 41 NB II-es mérkőzésen lépett pályára a Haladás, a Nyíregyháza és a Siófok színeiben, illetve a Paks II színeiben 8 NB III-as mérkőzésen is szerepelt. A ballábas, több poszton bevethető játékos hetek óta a mislenyiekkel készült, felkészülési mérkőzéseken pályára is lépett az együttesben.

Három hete vagyok már itt, nagyon jól érzem magam, mindenki befogadó volt, közvetlenek a srácok, s manapság ritka egy ilyen jó közegecsetelte a klubhonlapon Debreceni Zalán. – Nem úgy alakult számomra az elmúlt másfél év, ahogy terveztem, de úgy érzem, itt segíteni fognak nekem, hogy ez most változzon, hiszen nagyon jó a stáb. Sokat fog számítani a szezonban is ez az összetartás, úgyhogy sikeres idényt várok!”

A mislenyiekkel kapcsolatos hír még, hogy nyár eleje óta a HR-Rent Kozármisleny munkáját segíti szakmai tanácsadóként Mihalecz István, aki tagja egyúttal a Paks szakmai stábjának is. Az 51 éves, pro licences szakember a 2008–2009-es kiírásban éppen a Kozármisleny vezetőedzője volt, irányításával a csapat 8. helyen végzett az NB II Nyugati csoportjában. 2017-től 2022-ig a BFC Siófok sportigazgatójaként dolgozott, majd az ETO FC Győr sportigazgatójaként ténykedett, aztán idén a Paksi FC-nél vállalt feladatot.

Mostantól tanácsaival segíti a Pinezits Máté vezette kozármislenyi szakmai stábot, részt vesz a keret kialakításában, illetve a kooperációs szerződés keretében a Kozármislenyben szereplő paksi labdarúgók teljesítményét is nyomon követi.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HR-RENT KOZÁRMISLENYNÉL
Érkezett: Barkóczi Benedek (MTK Budapest II), Debreceni Zalán (Paks – kölcsönbe), Kiss Balázs (Tiszakécskei LC), Kócs-Washburn Erik (Debreceni VSC, legutóbb Mezőkövesd Zsóry FC, kölcsönben), Lengyel Noel (Zalaegerszegi TE II), Lépő Kristóf (Paksi FC II), Rácz László (Pécsi MFC – kölcsönbe), Vajda Roland (Puskás Akadémia II – kölcsönbe)
Távozott: Bor Dávid (Pécsi MFC), Füredi Szabolcs (Pécsi MFC), Hegedűs Márk (Pécsi MFC), Kósa Marcell (?), Lengyel Noel (Pécsi MFC – kölcsönbe), Molnár Ádin (MTK Budapest – kölcsönből vissza), Nagy Máté (Paksi FC II – kölcsönből vissza), Szabó Bálint (Újpest FC – kölcsönből vissza, onnan Békéscsaba), Tóth Zoltán (Pécsi MFC)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik