NB II: korosztályos válogatott középpályás érkezett a Szparihoz

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.18. 13:49
null
Major Marcell legalább fél évig kölcsönben bizonyíthat Nyíregyházán (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
Mindenben megállapodott a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus Major Marcellel, így a 17 éves védekező középpályás a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként a tavaszi szezont a szabolcsiaknál tölti – számolt be róla a klub honlapja.


A tehetséges labdarúgó Nyíregyházán kezdte pályafutását, a Filo SE után a Bozsik Akadémiában nevelkedett. 2019-ben szerződtette a Puskás Akadémia, a most futó idényben már az NB I-ben is bemutatkozott a felcsútiak színeiben, emellett tagja az U17-es válogatottnak.

Örömmel jöttem vissza Nyíregyházára, egy kisebb álom vált ezzel valóra – mondta a klubhonlapon Major Marcell.– Mindent megteszek, hogy a csapat és én is elérjem a céljaimat. Játszottam már az élvonalban, tudom milyen érzés, szeretném majd egyszer ezt a Szparival újra átélni. A beilleszkedéssel nem lesz gondom, Farkas Bendegúz volt csapattársam, futballoztunk együtt, nagyon várom, hogy újra együtt lépjünk pályára.”

A középpályás egyébként fél évre kölcsönbe érkezett a Szparihoz a Puskás Akadémiától, de a Nyíregyházának opciós joga van arra, hogy ezt további egy évvel meghosszabbítsa.

Major Marcell az MTK-tól érkező Nagy Barnabás és a DVSC-től csatlakozó Hrabina Alex után a harmadik érkező a szabolcsiaknál a téli átigazolási időszakban.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Hrabina Alex (DVSC), Major Marcell (Puskás Akadémia – kölcsönbe), Nagy Barnabás (MTK)
Távozók: Artner Dávid (?), Kovács Ádám (Sényő), Márkus Attila (Mezőkövesd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik