NB II: utánpótlás-válogatott belső védőt igazolt az ETO

R. Z.R. Z.
Vágólapra másolva!
2022.07.07. 11:48
null
Szujó Attila rendszeres játéklehetőségre számít Győrben (Fotó: eto.hu)
Az előző idényben Debrecenben futballozó, mindössze 18 éves Szujó Attilával erősítette keretét az ETO FC – számolt be róla a győri klub honlapja.

Szujó Attila Kecskeméten nevelkedett, majd 2014-ben, 10 éves korában került a felcsúti Puskás Akadémiára. 2021 nyarán Szujó Debrecenbe igazolt, ahol két NB I-es mérkőzésen is lehetőséget kapott csereként. A mindössze 18 éves játékos 10 alkalommal pályára lépett az U19-es válogatottban is, ahol éppen az ETO újonnan kinevezett vezetőedzője, Tímár Krisztián volt a szövetségi kapitány.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú, patinás klubhoz kerültem – kezdte Szujó Attila.Korábbi klubomban, a Debrecenben már megtapasztalhattam, hogy milyen a felnőtt közegben szerepelni, így az ETO megkeresését nagy örömmel fogadtam, hiszen ez egy újabb fontos lépcsőfok számomra. Szeretnék rendszeresen játszani, fejlődni, és a klubot segíteni a céljai elérésében. Keményen fogok dolgozni, hogy a csapat is, és én is sikeresek legyünk az elkövetkező szezon során.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ETO FC-NÉL
Érkezők: Bencze Márk(Szeged-Csanád GA),Deákovits Richárd, Huszár Marcell, Kiss Ákos, Kráz Tamás, Mitring Zsombor, Óvári Balázs, Tullner Péter, Vingler László(mindannyian Fehér Miklós Akadémia),Kanalos Tony-Markos(romániai, CSM Satu Mare/Szatmárnémeti VSK – kölcsönből vissza),Kiss Balázs(BFC Siófok), Szujó Attila (Debreceni VSC)
Távozók: Bagi István(?),Barna Szabolcs(?),Berki István(?),Csonka Bálint(?),Klausz Milán(ZTE),Lipták Zoltán(visszavonult),Múcska Viktor(Mosonmagyaróvár),Pálfi Donát(?),Vernes Richárd(Vasas – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik