U19-es válogatott: Szlovákia után a Csákvár ellen is vereség

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2021.02.04. 12:56
null
Madarász Márk (jobbra) gólt szerzett az U19-es válogatott ellen (Fotó: Kricskovics Antal/Fejér Megyei Hírlap, archív)
Újabb felkészülési mérkőzést játszott az U19-es magyar labdarúgó-válogatott, amely a Szlovákia elleni találkozó után Telkiben az NB II-es Csákvártól is egy góllal kapott ki – számolt be róla a másodosztályú klub honlapja.

 

A találkozó az MLSZ kérésére valósult meg, így a válogatott két napon belül két mérkőzést is játszhatott, míg a csákváriak a Vasas elleni bajnokijuk után, illetve az Ajka elleni találkozójuk előtt jutottak meccsterheléshez.

A csákváriakhoz kapcsolódó hír még, hogy Kártik Bálint után a találkozón megsérülő Magyar Zsoltot is műteni kell, így a tavaszi szezont neki is kell hagynia.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország U19–Aqvital FC Csákvár 2–3 (0–1)

Telki Edzőközpont
. Vezette: Kovács Imre (Kovács Gábor, Máyer Gábor)
Magyarország U19: Németh M. – Hosszú, Dávid, Kalmár B., Kovács B., Horváth M., Kiss Szemán, Tóth B., Kapornai, Tóth M., Farkas B. A 2. félidőben csereként pályára lépett: Lehoczky, Molnár R. Szövetségi edző: Oross Márton
Csákvár: Zelizi – Major, Vaskó T., Tányéros Á., Koch – Kocsis B., Madarász M., Magyar Zs. – Baracskai, Vörös T., Sejben. A 2. félidőben csereként pályára lépett: Vizler, László, Nándori, Daru, Mészáros D., Dénes. Vezetőedző: Visinka Ede
Gólszerző: Molnár R. (88., 89.), ill. Major (2.), Vörös T. (56.), Madarász M. (85.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik