NB II: hárman távoznak Ceglédről, jobbhátvéd jöhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.09. 17:12
Három játékos is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédtől, a klub eközben védőt igazolna, kiszemeltje a Jászberény fiatal jobbhátvédje.

A ceglédiek Facebook-oldala számolt be róla, hogy Farkas Viktor, Makrai László és Pozsár Dániel is távozik a csapattól, így – a már szezon közben távozó játékosokkal (Kozák Achilles, Popovics Bertold, Sánta Attila, Miklós Viktor) együtt – hétre emelkedett az együttest elhagyók száma.Farkas Viktor, Makrai László és Pozsár Dániel is távozik a csapattól, így – a már szezon közben távozó játékosokkal (Kozák Achilles, Popovics Bertold, Sánta Attila, Miklós Viktor) együtt – hétre emelkedett az együttest elhagyók száma.

Az NSO úgy tudja, hogy a Cegléd több labdarúgót is igazolni akar, az egyik kiszemeltje a Jászberény 21 éves jobb oldali védője, Marcsek Ákos, aki klubja engedélyével már a Pest megyei alakulattal edz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDNÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Kiszemeltek: Marcsek Ákos (Jászberény)
Távozók: Farkas Viktor (szabadon igazolható), Kozák Achilles (szabadon igazolható), Makrai László (szabadon igazolható), Miklós Viktor (szabadon igazolható), Popovics Bertold (szabadon igazolható), Pozsár Dániel (szabadon igazolható), Sánta Attila (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik