NB III: közel a Szparihoz az FTC-kapus és a DVSC-csatár

Vágólapra másolva!
2016.01.14. 15:31
A DVSC-ben futballozó Szécsi Márk és a korábbi ferencvárosi kapus, Kurucz Péter is a labdarúgó NB III-ban szereplő Nyíregyháza játékosa lehet, a két labdarúgó orvosi vizsgálaton esik át és a vezetők már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak velük – számolt be róla a klub honlapja.

Kurucz Péter a Szpari előző edzőmeccsen már védett, folyamatosan egyeztetnek vele a vezetők, és ha a mai orvosi vizsgálaton is mindent rendben találnak, akkor szerződést köthetnek vele. Szécsi Márkkal is hasonló a helyzet, a támadó ügyében is többször egyeztettek már, ma ő is orvosi vizsgálatra ment. Kurucz Péter a Szpari előző edzőmeccsen már védett, folyamatosan egyeztetnek vele a vezetők, és ha a mai orvosi vizsgálaton is mindent rendben találnak, akkor szerződést köthetnek vele. Szécsi Márkkal is hasonló a helyzet, a támadó ügyében is többször egyeztettek már, ma ő is orvosi vizsgálatra ment.

Kurucz Újpesten kezdte a pályafutását, 2009–2012-ig pedig Angliában légióskodott (a West Ham Unitednél és a Rochdale-nél), mielőtt visszatért volna Magyarországra, Siófokra. A Ferencváros 2013 nyarán szerződtette, majd a 2014–2015-ös szezon őszi felét kölcsönben Soroksáron töltötte, ám ott is csak a kispad jutott neki. Az ősszel egyetlen tétmeccsen sem lépett pályára, a transfermarkt.de adatai szerint az év végén lejárt a szerződése az Üllői úton.

Szécsi Márk 2015 februárjában éppen a Nyíregyházától tért vissza kölcsönjátéka után a DVSC-hez, de most ismét a Szparihoz igazolhat.

A nyíregyházi kerettel készül egyébként az őszi szezonban Sopronban kölcsönben futballozó Szalai Vilmos is. A belső védő átigazolásának ügyében szintén tárgyal a Nyíregyháza Spartacus a játékos anyaegyesületével, a Mezőkövesddel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik