NB II: Nyírbátorba adta kölcsön középpályását a Kisvárda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.22. 13:51
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda középpályása, Müller Zsolt a tavaszi szezonban kölcsönben a harmadosztályú Nyírbátorban futballozik.

„Van egy újabb távozónk, a középpályás Müller Zsolt, aki Nyírbátorban futballozhat kölcsönben fél évig – mondta a Friss FM Rádiónak Soós Imre vezetőedző, aki eddigi kisvárdai munkájáról is beszélt. – Jól érzem magam Kisvárdán, Révész Attilával hasonlóan látjuk a futballt. Fontos, hogy minőségi munkát tudunk végezni és örömteli az is, hogy mennyire szeretik az itt élők a labdarúgást. Az őszi szezon után a célkitűzésünk módosult, a 7–11. pozíció valamelyikének megszerzése helyett szeretnénk a dobogón végezni. Kisvárdán teamben dolgozunk, a szakmai igazgató, a pályaedző, a kapusedző és én teszünk hozzá a lehető legtöbbet az eredményes munkához. Hamarosan Törökországba utazunk edzőtáborozni, amelyre azért van szükségünk, mert minőségi füves pályán tudunk készülni és bízom benne, hogy a csapat kohéziója is javul az ott eltöltött időszak során."Müller Zsolt, aki Nyírbátorban futballozhat kölcsönben fél évig – mondta a Friss FM Rádiónak Soós Imre vezetőedző, aki eddigi kisvárdai munkájáról is beszélt. – Jól érzem magam Kisvárdán, Révész Attilával hasonlóan látjuk a futballt. Fontos, hogy minőségi munkát tudunk végezni és örömteli az is, hogy mennyire szeretik az itt élők a labdarúgást. Az őszi szezon után a célkitűzésünk módosult, a 7–11. pozíció valamelyikének megszerzése helyett szeretnénk a dobogón végezni. Kisvárdán teamben dolgozunk, a szakmai igazgató, a pályaedző, a kapusedző és én teszünk hozzá a lehető legtöbbet az eredményes munkához. Hamarosan Törökországba utazunk edzőtáborozni, amelyre azért van szükségünk, mert minőségi füves pályán tudunk készülni és bízom benne, hogy a csapat kohéziója is javul az ott eltöltött időszak során."

A csapattól távozó 31 éves középpályás, Müller Zsolt egyébként az őszi idényben mindössze négy NB II-es bajnokin kapott lehetőséget (kezdőként csak kétszer), így nem meglepő, hogy a több játéklehetőség reményében kölcsönadta a klub.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők:
Délczeg Gergely (Bp. Honvéd), Molnár Máté (Putnok)
Kölcsönbe érkezők:
Bagi István (Békéscsaba), Ribánszki László (Mezőkövesd)
Kölcsönből visszatérők: Nagy Róbert
(Kazincbarcika)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Lékai Soma (Pénzügyőr)
Távozók
:
Fazakas Géza (Soproni VSE), Koronczi Bence (?), Tarczy Pál (Mosonmagyaróvár)
Kölcsönbe távozók: Müller Zsolt (Kisvárda)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Izing Martin

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik