Megyei foci: devecseri sikerével dobogón a Pápa, kaposvári és pécsi gólözön

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.16. 09:25
A magyar válogatott pótselejtezője miatt a hétvégén nem rendeztek fordulót a labdarúgó NB I-ben és az NB II-ben sem, de a megyei bajnokságokban igen, ezért ismét szétnéztünk azoknál a csapatoknál, amelyek nemrég még az élvonalban indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a negyedik ligában szerepelhetnek.

A Baranya megyei I. osztályú bajnokságban a Pécsi MFC 6–0-s sikert aratott a korábbi élvonalbeli játékos, Kardos Ernő által edzett Pécsváradi Spartacus ellen. A pécsiek előnye továbbra is csak egy pont a tabellán, mivel a második helyen álló Szászvár újfent győzni tudott.Pécsi MFC 6–0-s sikert aratott a korábbi élvonalbeli játékos, Kardos Ernő által edzett Pécsváradi Spartacus ellen. A pécsiek előnye továbbra is csak egy pont a tabellán, mivel a második helyen álló Szászvár újfent győzni tudott.

Három nyeretlen mérkőzés után győzött Bács-Kiskun megyében a Kecskemét, amely a tabellán előtte álló Kiskőröst verte meg hazai pályán 3–1-re. A kecskemétieknél S. Juhász Tamás két gólt szerzett, azonban a csapat csak az ötödik helyen áll, 16 ponttal gyűjtött kevesebbet a listavezető Kiskunfélegyházi HTK-nál.

Somogy megyében a Kaposvár az utolsó helyen álló Berzence otthonában teljesítette házi feladatát, Pusztai László együttese nyolc gólt vágva gázolt át ellenfelén (Jovánczai Zoltán tizenöt perc alatt mesterhármast ért el), és továbbra is biztosan vezeti a bajnokságot.

A szezont gyengén kezdő Pápa immáron a dobogón áll Veszprém megyében. Marton Miklós csapata Devecseren Venczel Zoltán duplájával győzött 2–1-re, de hátránya továbbra is jelentős a listavezető Veszprémhez képest.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kecskemét–Kiskőrös 3–1
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 37 pont, 2. Duna Aszfalt Tiszakécske 33, 3. Kalocsa 30, …5. Kecskemét 21

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Pécsi MFC–Pécsváradi Spartacus 6–0
Az élcsoport:
1. PMFC 37 pont, 2. Szászvár 36, 3. Siklós 35

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Berzence–Kaposvár 0–8
Az élcsoport:
1. Kaposvár 41 pont, 2. Nagybajom 34, 3. Babócsa 34

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Devecser–Pápa 1–2
Az élcsoport
: 1. Veszprém 40 pont, 2. Úrkút 36, 3. Pápa 26

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik