Megyei foci: 6–0 a pécsi sláger, villantak a pirosak Dudaron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.01. 18:40
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokságban a Kecskeméti LC-KTE0–0-s döntetlent játszott a Kecellel hazai pályán. Márton Pál együttese a múlt heti 1–0-s vereség után ezúttal a kapott gólt elkerülte, ám betalálnia ismét nem sikerült, így maradt a hetedik helyen. Kecskeméti LC-KTE0–0-s döntetlent játszott a Kecellel hazai pályán. Márton Pál együttese a múlt heti 1–0-s vereség után ezúttal a kapott gólt elkerülte, ám betalálnia ismét nem sikerült, így maradt a hetedik helyen.

Baranya megyében tovább menetel a Pécsi MFC, amely az előző fordulóhoz hasonlóan ismét 6–0-ra nyert, ezúttal a Villány ellen, otthon. Schmidt Zsolt duplázott, mellette Fekete Marcell, Turi Tamás, Horváth Gergő és Horváth Vince talált be.

Somogyban továbbra is megállíthatatlan a listavezetőKaposvári Rákóczi BFLA, amely nagyon simán, 7–0-ra nyert Segesden. Nagy Krisztián triplázott, de eredményes volt Petrók Viktor, Márton András, Vadas Zalán és Pallósi Roland is.

Újra nyert Veszprém megyében aPápai Perutz FC, amely 5–1-re győzött a Dudar otthonában, így már az ötödik helyen áll (két hete még a kilencediken). Feszült találkozó volt, hét sárga lap mellett két piros lap is villant, mind a kettőt a hazaiak kapták.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kecskemét–Kecel 0–0
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 31 pont, 2. Duna Aszfalt Tiszakécske 30, 3. Kalocsa 24, ...7. Kecskemét 17

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
Pécsi MFC–Villány 6–0
Az élcsoport:
1. Pécs 28 pont, 2. Szászvár 27, 3. Siklós 26

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Segesd–Kaposvár 0–7
Az élcsoport:
1. Kaposvár 35 pont, 2. Balatonkeresztúr 31, 3. Nagybajom 31

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Dudar–Pápa 1–5
Az élcsoport
: 1. Veszprém 34 pont, 2. Úrkút 30, 3. Öskü 22, ...5. Pápa 20

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik