Megyei foci: 11-et vágott a Pécs, Jovánczai tovább termel

Vágólapra másolva!
2015.11.22. 16:07
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. 

A Baranya megyei I. osztályú bajnokságban a Pécsi MFC 11–0-s sikert aratott a pécsi egyetemista együttes, ezáltal riválisnak nehezen tekinthető PEAC ellen. Márton Gábor gárdájában Hadobás Gergő négy gólt szerzett, míg Schmidt Zsolt, Kónya Dávid és Valkovics Dávid duplázni tudott. Az őszi szezon Baranyában véget ért, a Pécs előnye egy pont a tabellán a második helyezett Szászvárral szemben.Pécsi MFC 11–0-s sikert aratott a pécsi egyetemista együttes, ezáltal riválisnak nehezen tekinthető PEAC ellen. Márton Gábor gárdájában Hadobás Gergő négy gólt szerzett, míg Schmidt Zsolt, Kónya Dávid és Valkovics Dávid duplázni tudott. Az őszi szezon Baranyában véget ért, a Pécs előnye egy pont a tabellán a második helyezett Szászvárral szemben.

Sorozatban másodszor nyert Bács-Kiskun megyében a Kecskemét, amely Bácsalmáson tudott felülkerekedni 3–1-re. A kecskemétiek számára is lezárult az őszi idény, és nem lehetnek büszkék az 5. helyezésükre, ráadásul a hátrányuk 16 pont a listavezető Kiskunfélegyházi HTK-val szemben.

A Somogy megyei I. osztályban a Kaposvár számára még nem ért véget az évad, Pusztai László együttese az utolsó előtti mérkőzésén 3–0-ra győzte le hazai környezetben a Csurgót. Jovánczai Zoltán a múlt heti tripla után most duplázni tudott, míg a csapat az eddigi 16 meccsén összesen 87 (!) gólt szerzett!

Veszprém megyében a Pápa jó sorozata folytatódott, Marton Miklós együttese október 24. óta öt győzelmet aratott, most a Pét ellen nyert 3–1-re. Mivel azonban a listavezető Veszprém sem hibázik, a pápaiak hátránya nem csökken, továbbra is 14 pont az éllovassal szemben.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Bácsalmás–Kecskemét 1–3

Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 40 pont, 2. Duna Aszfalt Tiszakécske 36, 3. Kalocsa 30, ...5. Kecskemét 24

BARANYA MEGYEI I. OSZTÁLY
PEAC–Pécsi MFC 0–11
Az élcsoport:
1. PMFC 40 pont, 2. Szászvár 39, 3. Siklós 38

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Kaposvár–Csurgó 3–0

Az élcsoport:
1. Kaposvár 44 pont, 2. Nagybajom 37, 3. Babócsa 37

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Pápa–Pét 3–1

Az élcsoport:
1. Veszprém 43 pont, 2. Úrkút 39, 3. Pápa 29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik